Οι πιθανότητες να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα και το μέλλον του. Ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους. Οι πρώτες σκέψεις στο Λιμάνι, πώς μπορούν να… ξεφορτωθούν το πολύ μεγάλο συμβόλαιό του και τι «νέο» έκανε στου Ρέντη.

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Ελεύθερος με την επιβολή ενός μόνο περιοριστικού όρου αυτόν της εγγυοδοσίας των 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του την Πέμπτη ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε το αδίκημα του ομαδικού βιασμού. Σε βάρος του, όπως επίσης και σε βάρος ενός 40χρονου Νιγηριανού καταγγελία είχε καταθέσει μια 17χρονη κοπέλα, υποστηρίζοντας ότι οι δυο άνδρες την βίασαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Η ομόφωνη απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα για τον Πορτογάλο σημαίνει πρακτικά την πλήρη αθώωση του, ενώ το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος σημαίνει ότι δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις τέλεσης της πράξης για την οποία κατηγορείται και ότι δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων.

Έτσι λοιπόν, μετά την... περιπέτεια και την παραμονή του στη ΓΑΔΑ, ο Σεμέδο επιστρέφει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού και προφανώς στου Ρέντη. Άλλωστε, ο Πορτογάλος δεν είχε σταματήσει να κάνει προπονήσεις, ενώ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εάν δεν προέκυπτε το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, θα είχε ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στην Πόρτο, είτε με τη μεταγραφή δανεισμού και υποχρεωτική οψιόν αγοράς είτε με πώληση.

Ο έμπειρος στόπερ πάντως, παρότι πλέον δεν έχει νομικές περιπέτειες, δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες. Αυτή ήταν η απόφαση που είχει λάβει η διοίκηση μετά τη Λουντογκόρετς, σε συνενν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις